Yaşlara Göre Wisc Soruları İndeks

Photo of author

By Kendinle İlgilen

Yaşlara göre Wisc Soru örnekleri indeks

Wisc-R veya Wisc-4 fark etmez. Aşağıdakiler soru örnekleridir. Zeka testlerinde üç aşağı beş yukarı bu mantığa sahip sorular yer alıyor.

Çocuğunuzun daha önce hiç görmediği tarzda sorularla karşılaşması, vakit kaybetmesine veya heyecanlanmasına neden olabilir. Bu nedenle, kendi potansiyelini ortaya çıkarabilmesi için sınav öncesinde yaşına uygun sorulara göz atmalı.

Tabii ki daha fazla soru bulunabilir ancak benim amacım sorulara aşinalık kazandırmak. Yani, tüm sınavda başarılı olmaları gibi bir iddiam yok. Olamaz da. Hersey sizin çocuğunuzun elinde.

6 Yaş için Wisc Soru Örnekleri

7 yaş için Wisc Soru Örnekleri

8 Yaş için Wisc Soru Örnekleri

9 Yaş için Wisc Soru Örnekleri

10 Yaş için Wisc Soru Örnekleri

11 Yaş için Wisc Soru Örnekleri

12 Yaş için Wisc Soru Örnekleri

13 Yaş için Wisc Soru Örnekleri

 

Yaşlara Göre Wisc Soruları İndeks
Yaşlara Göre Wisc Soruları İndeks

 

“Yaşlara Göre Wisc Soruları İndeks” üzerine 2 yorum

  1. Emeğinize sağlık,uzun zamandır aradığım sorulara sayenizde ulaştım,rica etsem bilgisayara indirdim ama yükleyemedim demişsiniz bana mail olarak atma şansınız varmıdır,olursa çok sevinirim sınava girecek kızım çok kaygılı önden çalışsın istiyorum stresini atması için🙏🏻

    Yanıtla
    • merhaba inanın artık bu yazı ile ilgilenmiyorum. Yazı neredeyse 7 yaşında ama hala hit alıyor. Elimdeki tüm soruları o dönem eklemiştim. Yeniden araştırma yapmak yerine yaşlara göre sorulara ekleme yaparım artık. Testing mom sitesindeki örnek soruların hepsini aldım. google a ingilizce olarak wisc sample questions yazınca bolca instagram veya pinterest paylaşımı göreceksiniz. Belki işinize yarar.

      Yanıtla

Yorum yapın